FRESH ASIA

FRESH ASIA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 670 beoordelingen
21 jan 2022 om 22:52 Eten vers en van prima kwaliteit. Zeker een aanrader.
18 jan 2022 om 20:25 Zo snel mogelijk bezorgen, duurde 2 uur. Er ontbraken 4 gerechten van de Indische rijsttafel. Kwaliteit van het eten is erg matig. Geen aanrader.
18 jan 2022 om 19:44 Bezorging was 45 minuten te laat. Eten was verkeerd geleverd, en wat geleverd was was niet echt smakelijk. Helaas
18 jan 2022 om 19:23 Bezorgtijd 2 uur. en uit eindelijk het verkeerde gekregen
17 jan 2022 om 7:46 Het eten was een half uur later en ontbraken ook nog sojabonen /: Heel jammer want anders wel goede ervaringen goed eten.
16 jan 2022 om 20:25 Het eten was heerlijk maar we hebben er 80 minuten op moeten wachten Bestel dus ruim op tijd
12 jan 2022 om 20:31 Heerlijk gegeten. Bedankt!
11 jan 2022 om 18:55 Chinees besteld maar het was niet lekker en niet echt warm. Zou dit niet aanbevelen aan anderen.
10 jan 2022 om 9:29 Bezorger was snel. Eten was oké. We vonden de sushiboxen niet fantastisch. De uramaki rolls waren gevuld met grote stukken krab & komkommer, zoals bij de carpaccio beef maki. We vonden het nogal een smaakloos vulmiddel. Losse sushi was wel erg lekker
9 jan 2022 om 21:03 Na ruim 2 uur wachten het eten bezorgd. Na een paar happen helaas weggegooid, babi pangang was alleen wat vet vlees zonder saus en de bami was totaal smaakloos. Eerste en tevens laatste bestelling die wij hier plaatsen.
9 jan 2022 om 11:05 Eten was goed en warm, echter was de bezorging heeeeeel traag. 17.45 besteld, om 19.00 gebeld waar het bleef, voor 19.30 kreeg ik te horen en het was er pas om 19.45.. 2 uur na bestellen.. jammer..
8 jan 2022 om 21:26 Dik ontevreden 1 uur en 3 kwartier moeten wachten op 12 sushi stukjes en sesemballen. Tussen de krab shusi zat alleen groenten geen krab te bekennen en de sesam ballen waren kauwgom ballen was niet gaar